Verksted

Verksted & Bilpleie –

Det å ta litt ekstra vare på bilen med jevne mellomrom kan være en god investering for å unngå problemer langs veien. Ingenting er mer frustrerende enn biltrøbbel når man er ute å kjører.

Vi benytter bare kvalitetsprodukter fra kjente og solide produsenter og leverandører!


Hos får du utført full service, vedlikehold, diagnose/feilsøking, oljeskift, skifte av luftfilter, pollen/allergifilter og drivstoff-filter, innvendig og utvendig vask/rens, understellsbehandling, kontroll og skifte av drivreimer, dekkskifte og avbalansering, kontroll av lufttrykk og mønsterdybde, skifte av vindusviskere, vask og fornyelse av felger, kontroll og skifte av plugger, lyspærer og sikringer, installasjon av bilstereo – for å nevne noe.


Vi kan bilglass! Dokka Bilpleie Esso har siden 1990 utført reparasjoner og skifte av ruter på både bil og lastebil. De fleste som har kasko- eller delkaskoforsikring, har gratis rutereparasjon ved steinsprut inkludert i forsikringen. 

Klikk her for time til rutereparasjon


Bilens klimaanlegg trenger også regelmessig vedlikehold. Blir det ikke lengre like kaldt i din bil i sommervarmen? Kjenner du en vondt lukt fra klimasystemet? Hører du ulyder fra bilens klimaanlegg? Merker du et økt forbruk av drivstoff? Vi tilbyr kontroll, rens, etterfylling og service av bilens klimaanlegg.

Klikk her for å bestille time til service


Hos oss finner du kjente produkter og merkevarer av høy kvalitet, så du kan føle deg trygg på at bare de beste produktene monteres på bilen din – til en meget fornuftig pris. Vi har det meste innen dekk & felg med stort lager, og det vi ikke har – det skaffer vi! Vi skifter også dekk til større kjøretøyer.

Klikk her for oljevelger fra Mobil 1


Trenger du leiebil mens vi jobber med din bil? Vi har leiebiler i alle prisklasser og størrelser.

Klikk her for forespørsel om leiebil


Ta kontakt for timebestilling, deleforespørsel, info, tips og råd, eller et godt pristilbud!

Klikk her for å kontakte oss!