VERKSTED

VERKSTED & BILPLEIE –

Det å ta litt ekstra vare på bilen med jevne mellomrom kan være en god investering for å unngå problemer langs veien. Ingenting er mer frustrerende enn biltrøbbel når man er ute å kjører.

Vi benytter bare kvalitetsprodukter fra kjente og solide produsenter og leverandører!

Hos oss kan du få gjennomført full service og vedlikehold, diagnose & feilsøking, oljeskift, skifte av luftfilter, pollen/allergifilter og drivstoff-filter, vask og rens av bilens interiør, polering, fornyelse og beskyttelse av lakk, understellsbehandling, kontroll og skifte av drivreimer, dekkskifte med avbalansering, kontroll av lufttrykk og mønsterdybde, skifte av vindusviskere, vask og fornyelse av felger, kontroll og skifte av plugger, lyspærer og sikringer, installasjon av bilstereo – for å nevne noe. Du kan også nå enkelt finne riktig olje til din bil ved å taste inn bilens registreringsnummer i det nye verktøyet fra Mobil 1 – KLIKK HER for å søke.

Dokka Bilpleie Esso AS har siden 1990 gjennomført reparasjoner av ruter og ruteskift på både bil og lastebil. De aller fleste med kasko eller delkasko-forsikring har gratis rutereparasjon ved steinsprut som en del av sin forsikring. La oss hjelpe, vi kan bilglass!

  • Gratis rutereparasjon – Ta kontakt med oss snarest ved steinsprutskade!

Bilens aircondition / klima-anlegg trenger også vedlikehold, rens og påfyll. Blir det ikke lengre like kaldt i din bil i sommervarmen? Kjenner du en vondt lukt fra klima-systemet? Hører du ulyder fra bilens ventilasjon? Merker du økt forbruk av drivstoff?

  • Vi utfører kontroll, rens, påfylling og full service av bilens klima-anlegg!

Hos oss finner du kjente produkter og merkevarer av høy kvalitet i alt fra motorolje til luftfilter slik at du kan føle deg trygg på at du gir det beste til din bil. Alt til en meget fornuftig pris. Vi har det meste innen dekk & felg med stort lager, og det vi ikke har det skaffer vi! Dokka Bilpleie Esso tilbyr også skifte av dekk til større kjøretøyer. Trenger du leiebil mens vi jobber med din bil?

  • Vi har leiebiler i alle prisklasser og størrelser!

Ønsker du mer informasjon eller bestilling av leiebil – KLIKK HER

Ta kontakt med oss i dag for timebestilling, deler / deleforespørsel, informasjon, tips & råd, eller et skikkelig godt pristilbud – KLIKK HER